onsdag 27. juni 2012

Gøy på Sangsommerskolen!

- Vi trodde jo at det skulle bli gøy, men kanskje at dere skulle være litt strengere sier sangelev på Sangsommerskolen Mona når vi sitter og spiser lunsj. Dere er liksom streng på en snill måte kommer det frem;) Jeg spør dem litt om hvordan de syns det har vært på Sangsommerskolen så langt denne uken og sangerne sier at de syns det har vært gøy å lære å synge flerstemt og at stemmeoppvarmingen har vært nyttig og lærerik. Og så det sosiale såklart; navnelekene og det å snakke med folk i pausen og bli kjent med nye.



I dag har vi hatt besøk av artist Hanne Vatnøy som har lært bort låten sin "Take me to tokyo".  Vi diskuterer litt hvor vi kunne tenke oss å reise siden Hanne har brakt temaet på bane med låten sin, og blir etterhvert enige om at en jordomseiling hele verden rundt ville vært helt perfekt! Enn så lenge så har vi kost oss masse på Åsane kultursenter i dag. Sangerne er rett og slett verdens herligste, de står på, øver og lærer og er oppmerksomme og interesserte. Dagen har vært innholdsrik og mot slutten av siste økt flyttet vi oss inn i konsertsalen hvor vi skal holde til i hele morgen for å forberede og øve til konserten på fredag!


Les om hvordan Hanne syns det var å være på besøk i bloggen vår i morgen, her er bilder fra oppvarmingen hennes i morges:





Gleder meg til å forstette arbeidet med supersangelevene i Åsane Kultursenter i morgen!
Beste hilsen fra daglig leder og hovedpedagog Marion Rodgers Løseth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter pris på kommentarer og tilbakemldr, og vi prøver å svare alle!