søndag 16. desember 2012

Vintersangtreffet er i gang!

I to dager har vi holdt til på Elvetun Ungdomskulturhus i Loddefjord med Vintersangtreff! Det er en fantastisk bra gjeng med sangere vi har jobbet med denne helgen og vi ser frem mot å synge julen inn sammen med dem for siste gang i år i kveld! Konserten begynner kl. 19.00, det er fri entré og alle er velkomne!
BRS Instruktør Mariann i aksjon, her med sanger Anniken.


Låtene vi har jobbet med er blant annet den gamle rockelåten "Go your own way" med Fleetwood Mac og "Vi tenner våre lykter" fra Jul i skomakergata. "Go your own way" har fått en ny tostemt innpakning og det blir spennende å øve den inn sammen med gitarist Erik Evja Eikill som kommer i ettermiddag. "Vi tenner våre lykter" er inspirert av det norske bandet Katzenjammers versjon av låten og sangerne har virkelig fått prøve seg i de lyse registrene på koringen!

                                           Full konsentrasjon under innøvingen av låtene, super gjeng å jobbe med!

Rett før jul er det sesong for forkjølelse og influensa og vi har hatt litt redusert elevmasse på grunn av dette, men vi håper alle dere som ligger hjemme og snufser blir fort friske og får med dere et av neste års Vintersangtreff! God bedring!:)



Vi har også hatt koselig julelunsj med klementiner (ikke mandariner) og pepperkaker og nå gleder vi oss skikkelig til siste innspurt før konsert!:)


Hilsen Marion, daglig leder BRS.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter pris på kommentarer og tilbakemldr, og vi prøver å svare alle!