torsdag 15. mars 2012

Fra Vintersangtreff i Sentrum


Sangglede på Vintersangtreff i sentrum!


Fra 1. – 3. Mars hadde vi gleden av å tilbringe sammen med noen fantastisk engasjerte og dyktige sangere på Vintersangtreff i Arna! Det var både kjente og nye fjes og vi gleder oss så utrolig mye til å se mange av dere igjen på Sangsommerskolene i sommer! 

Vi var til sammen 13 elever og den første dagen brukte vi på å bli kjent og lære alle låtene som skulle fremføres på konserten. Det var stor rift om soloene, men jeg tror alle var fornøyde og glade da soloene var fordelt og vi for alvor kunne gå i gang men øvingen. 
 Sangerne viste stor bredde når alt fra Adeles såre ” Lovesong” til Bruno Mars’ vakre og drømmende ”Just the way you are” ble tolket. Vi jobbet med timing og rytme i forhold til låtene og det var skikkelig mange rytmiske talenter blant sangerne!

Å lære seg en sang til fingerspissene er hardt arbeid, men denne gjengen sto på og låtene satt som et skudd mot slutten av 2. kursdag. De heiet på hverandre og samholdet og gruppefølelsen var på topp!

Vintersangtreffene består av intensive økter og sangerne jobbert hardt mot konserten og vi utnyttet tiden på de to første kursdagene maksimalt for å få til et godt konsertresultat. Med mye mot, selvtillitt og en god porsjon sommerfugler i magen gjorde sangerne en helt utmerket opptreden. 
At vokalcoach Myrna hadde hatt en god økt med stageperformance var lett å se! 
Godt fremmøte av publikum gjorde konserten ekstra kjekk! Kursbevis og klemmer ble delt og både jeg og Myrna var så utrolig stolte og fornøyde med sangernes innsats at vi ble helt rørt! 

Tusen takk for et fantastisk kurs til de flotte sangerne: Kristin, Hanna, Ragnhild, Karoline, Sunniva, Soma, Maia, Gabriel, Lea, Camilla, Linnea, Rawan og Haris! Til vi ses igjen



Hilsen
Marion Rodgers Løseth
- leder og hovedpedagog, BRS

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter pris på kommentarer og tilbakemldr, og vi prøver å svare alle!